مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

وزیر کار: نرخ بیکاری به ۸.۲ درصد رسید

وزیر کار: نرخ بیکاری به ۸.۲ درصد رسید وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال ۱۴۰۱ وعده رییس جمهور برای ایجاد یک میلیون فرصت شغلی محقق شد و نرخ بیکاری از ۹.۵ به ۸.۲ درصد کاهش یافت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 20
کد خبر: ۱۷۷۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید صولت مرتضوی عصر دوشنبه در حاشیه افتتاح کارخانه تولیدات پودری شرکت شیر پاستوریزه پگاه اصفهان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تعداد شغل ایجاد شده به صورت پیامکی، تماس تلفنی و بازدیدهای میدانی راستی آزمایی شده است و از ایجاد یک میلیون فرصت شغلی نیز عبور کردیم.

وی ادامه داد: تلاش می کنیم در سال ۱۴۰۲ نیز با ایجاد اشتغال بالغ بر یک میلیون نفر همچنان نرخ بیکاری را کاهش دهیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه بخشی از تولیدات در صنایع شیر توسط شرکت‌های وابسته به سازمان و صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت‌های وابسته به سازمان سرمایه گذاری تامین اجتماعی تامین می‌شود، ادامه داد: مجموعه پگاه اصفهان، انواع و اقسام تولیدات محصولات لبنی را دارد و امروز کارخانه شیر خشک این مجموعه راه اندازی شد. نکته مهم این است که تمام ماشین آلات و تاسیسات این کارخانه توسط نیروی‌های خلاق این استان و سایر استان‌ها بومی سازی و از هنر و توان دانشمندان در حوزه دانش بنیان استفاده مطلوب شده است./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار